logo

Actualitat Notícies

Cancel·lacions per Coronavirus: Air Europa acepta la mediació
Cancel·lacions per Coronavirus: Air Europa acepta la mediació

Air Europa, una de les companyies davant les quals OCU va iniciar una mediació col·lectiva, ha acceptat la proposta i s'ha compromés a buscar una solució als usuaris afectats per les cancel·lacions. Esperem que condisca l'exemple.

Davant l'evidència que milers de consumidors encara no havien recuperat els diners dels viatges que el coronavirus va obligar a cancel·lar, des d'OCU remetem una sol·licitud de mediació col·lectiva a les companyies aèries, plataformes web i agències de viatges que més reclamacions acumulen per les cancel·lacions de viatges esdevingudes pel coronavirus. En concret es tractava de les línies aèries Ibèria, Vueling, Air Europa i Ryanair, i les agències eDreams Rumb, Logitravel, Travelgenio, i Booking

Bones notícies per als qui van viatjar amb Air Europa

Air Europa ha acceptat la proposta d'OCU, i s'ha posat en contacte amb l'organització per a buscar una solució amistosa per als socis que van veure els seus viatges cancel·lats i encara no han rebut el reembossament dels seus diners: la companyia s'ha compromés a agilitar la revisió dels expedients dels socis perquè puguen recuperar els seus diners i evitar un procés judicial.

El compromís de Air Europa és una bona notícia per als afectats que van viatjar aquesta companyia, que gràcies a la mediació d'OCU ara estan més prop de recuperar els seus diners.

I els altres… per a quan?

Des d'OCU ens alegrem d'aquest èxit, un pas important en la nostra campanya per a ajudar els afectats per les cancel·lacions a recuperar els seus diners. Esperem que aquest exemple condisca entre la resta de les companyies i empreses i, amb bona voluntat, aconseguim entre tots resoldre aquest problema.

Afectat per les cancel·lacions?

OCU porta més d'un any lluitant en defensa dels viatgers afectats per les cancel·lacions motivades per la pandèmia. S'han tramitat més de 10.000 mediacions, i hem recuperat mes d'un milió d'euros per als nostres socis... però la majoria de les mediacions seguien sense resposta. En vista d'això, decidim iniciar mediacions col·lectives contra les empreses més reclamades: això comença a donar resultat, amb el pas avant de Air Europa.

Consulta la notícia original AQUI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías